Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

De Griekse eilanden: Korfoe - Messonghi

Prijs
tweepersoonskamer per persoon FULL
eenpersoonskamer FULL

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
JUNI 02/06 tot 09/06/18

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Korfoe, het meest noordelijke van de Ionische eilanden en het favoriete eiland van keizerin Sissi, is een ideale bestemming voor liefhebbers van zon, zee, natuur en een gezellige eigen sfeer. 
Je verblijft aan de oostkust in Messonghi.
Het oosten van Korfoe heeft tal van troeven : vreedzame stranden, schitterende uitzichten op zee, levendige badplaatsen met een ouderwetse charme. Er zijn kiezel- en keienstranden met een lichtglooiende zeebodem. 
Bekijk de foto's van onze reis in 2017 : klik hier

top

Hotel Sentido Apollo Palace **** (All-in)

Het hotel ligt te midden van olijfbomen in een goed onderhouden park op 50 m van een keienstrandje en 100 m van het centrum van Messonghi. De moderne kamers werden volledig gerenoveerd en hebben een terras of balkon aan de tuinzijde. Het aangename restaurant biedt ook zitplaatsen buiten. Er is een ruime keuze aan gevarieerde gerechten. Beide zwembaden hebben een bar. Wifi is overal in het hotel gratis. De stad Korfoe is met een shuttle van het hotel of met een bus bereikbaar.
link naar de website van het hotel 

top

Programma

Dag 1 : Vlucht van Brussel naar Korfoe. Vervoer naar het hotel.

Dagen 2 tot 7 : Vrij verblijf All-in, met de volgende begeleide uitstappen : 

  • daguitstap : Ontdekking van het zuiden en het paleis van Sissi

Bezoek aan het Achillion-paleis, het zomerverblijf van keizerin Elisabeth van Oostenrijk, bekend als Sissi. Bezoek te voet aan het bergdorp Sinarades. Koffiepauze in de streek van Agii Theodori met een prachtig uitzicht op het strand van Agios Górdios. Via het dorpje Agios Mattheos naar het dorp Argyrades. Verpozing op het zandstrand van Agios Georgios.

  • daguitstap : Rondrit in het noorden

De natuur in het noorden van het eiland is verrassend. Bezoek aan het orthodoxe klooster in Paleokastritsa, volgens kenners een van de mooiste plaatsen op Korfoe. Stop in het dorp Lakones voor een verrukkelijk panoramisch uitzicht ('Bella Vista'). Halte bij de burcht Angelokastro-Makrades. Terugrit langs de pittorske dorpjes van de oostkust.

Dag 8 : Na het ontbijt, volgens de vluchturen, vervoer naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel.

top

In de prijs begrepen

de vluchten Brussel-Korfoe-Brussel en de transfers luchthaven-hotel-luchthaven • het verblijf in All-in van het avondmaal de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de excursies vermeld in het programma met Franstalige lokale gids • de begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling in het Nederlands • de bijstandsverzekering

top

Niet in de prijs begrepen

de dranken aan tafel tijdens de uitstappen • de facultatieve uitstappen • de persoonlijke uitgaven • de fooien • de annuleringsverzekering • de toeristentaks die vanaf 1 januari 2018 wordt toegepast (ter plaatse te betalen)

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top

Reisgegevens

Vluchten Brussels Airlines (uren onder voorbehoud):
heenreis  Brussel 05:55 - Korfoe 09:30
terugreis Korfoe 10:20 - Brussel 12:05

top

Sfeerbeelden