Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2019 - De Canarische Eilanden: Gran Canaria – Playa del Inglés

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € FULL
eenpersoonskamer € FULL

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
FEBRUARI 10/02 tot 17/02/19

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Gran Canaria is het op twee na grootste Canarische eiland, na Tenerife en Fuerteventura. Het schilderachtige landschap verrast aangenaam. Vanaf de 2000 m hoge Roque Nublo tot aan het mooie strand van Playa del Inglés en de uitgestrekte duinen van Maspalomas, zie je zeer verschillende landschappen, verweerde kliffen, stranden, duinen, bergen, akkers en vruchtbare dalen met een weelderige plantengroei.
Playa del Inglés is een zeer geliefd valantieoord aan de zuidkust van het eiland. Een prachtig zandstrand van bijna 3 km en een groot recreatieaanbod staan garant voor een aangename vakantie in een ontspannen sfeer. Je kan via het strand tot aan de beroemde duinen van Maspalomas wandelen.

Afbeeldingsresultaat voor playa del ingles

Afbeeldingsresultaat voor playa del ingles 

top

Hotel Abora Continental**** - all-in

Het hotel ligt in het hart van Playa del Inglés op 300 m van het strand en op 200 m van het winkelcentrum Tropical en 800 m van de bekende shoppingcenters Kasbah en Metro. Het hotel werd volledig gerenoveerd in het voorjaar van 2018. De eenvoudig gedecoreerde kamers zijn ruim en bieden alle modern comfort: badkamer (regendouche en haardroger), sofa, balkon, satelliet-tv, telefoon, kluisje (betalend) en gratis wifi. De maaltijden worden in buffetvorm aangeboden. In het restaurant zijn er ook thema-avonden. In de prachtige palmtuin zijn er 2 zoetwaterzwembaden (waarvan 1 verwarmd in de winter) en 4 bubbelbaden. In de 2 grote solariums met hangmatten is het echt ten volle genieten van het aangename klimaat van de Canarische eilanden. Overdag en ’s avonds wordt voor animatie gezorgd (optredens en dansen).
link naar de website v/h hotel top

Programma

Dag 1 : Vlucht van Brussel naar Las Palmas (+ 4u). Transfer naar het hotel (+ 30 km). 

Dagen 2 tot 7 : Vrij verblijf all-in met 2 uitstappen inbegrepen: 

• daguitstap: Ontdekking van het eiland
Uitstap naar het hogergelegen centrum van het eiland. Bezoek aan de grot van de kluizenaar San Bartolomé in Guayadeque. In Caldera de Bandama heeft men een prachtig uitzicht op de krater met de stad Las Palmas op de achtergrond. Bezoek aan de botanische tuin Viera y Clavijo met talrijke endemische plantensoorten. Lunch in Valsequillo. Bezoek aan het lieflijke stadje Teror, met zijn koloniale gebouwen, waarboven de kerk Nuestra Señora del Pino (de patrones van Gran Canaria) uitsteekt. Op de terugweg met schitterende landschappen van afwisselend bergen en diepe ravijnen, wordt meermaals halt gehouden bij uitzichtpunten.

• daguitstap: De markt van Puerto de Mogán
Vertrek langs de kustweg naar de jachthaven van Puerto de Mogán, waar de meest luxejachten liggen aangemeerd naast vissersboten. Elke vrijdagochtend is er markt op de pier van de marina en je kan er fruit en ambachtelijke producten kopen. Lunch met tapas. Boottochtje naar Puerto Rico. Onderweg zie je steile kliffen, rotskloven en verlaten stranden. Door de glazen scheepsbodem kan je geweldige foto’s maken van de zeebodem. 

Dag 8 : Na het ontbijt, transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel.

Afbeeldingsresultaat voor Puerto de Mogán
Puerto de Mogán

top

In de prijs begrepen

de vluchten Brussel-Las Palmas-Brussel en de transfers luchthaven-hotel-luchthaven • het verblijf all-in van het diner de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de 2 excursies vermeld in het programma met een Franstalige gids • de begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling in het Nederlands • de bijstandsverzekering

top

Niet in de prijs begrepen

de drank aan tafel tijdens de uitstappen • de facultatieve uitstappen en activiteiten • de persoonlijke uitgaven • de fooien • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top

Reisgegevens

Vluchten Brussels Airlines (onder voorbehoud)
heen Brussel 05:50 - Las Palmas 09:20
terug Las Palmas 10:20 - Brussel 15:45

top

Sfeerbeelden