Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2021 - DE CANARISCHE EILANDEN: Gran Canaria – Playa del Inglés

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 1150
eenpersoonskamer € 1375

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
SEPTEMBER 07/09 tot 14/09/21

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Gran Canaria is het op twee na grootste eiland van de Canarische Eilanden, na Tenerife en Fuerteventura. Het schilderachtige landschap verrast door haar verscheidenheid: grillige kliffen, stranden, duinen, bergen, gecultiveerde vlakten, groene ravijnen, weelderige vegetatie, … Je verblijft in Playa del Inglés in het zuiden van het eiland, dat een zeer mooie kustlijn heeft. Het is de ideale plek om uit te rusten en te genieten van de milde zon op Gran Canaria.

top

Hotel Labranda Bronze Playa**** - All-in

Labranda Bronze Playa is gelegen in het hart van de badplaats Playa del Inglés. Het prachtige strand van Las Burras ligt op slechts 300 m afstand. Als je de dag liever in het hotel doorbrengt heeft het een aangenaam buitenzwembad, ideaal om te ontspannen. De kamers van het Labranda Bronze Playa hotel zijn, net als de rest van het hotel, modern en elegant ingericht en beschikken over een balkon, televisie, airconditioning, badkamer met toilet en haardroger, wifi en een kluis (tegen betaling). Link naar de website v/h hotel.

top

Programma

Vluchten Brussel – Las Palmas – Brussel. Transfer luchthaven – hotel – luchthaven.
Vrij verblijf inclusief volgende uitstap:

onder voorbehoud

• Daguitstap: Ontdekking van het eiland.
Excursie naar het centrum van het eiland. Bezoek aan de grot van de kluizenaar Sint-Bartolomé in Guayadeque. In Caldera de Bandama heb je een prachtig uitzicht op de krater met op de achtergrond de stad Las Palmas. Bezoek aan de botanische tuin Viera y Clavijo met vele plantensoorten. Bezoek aan Teror, een charmant stadje met gebouwen in koloniale stijl, gedomineerd door de kerk Notre-Dame du Pin, patroonheilige van Gran Canaria.
Op de terugweg prachtige landschappen afgewisseld met bergen en diepe ravijnen. We houden ook halt bij verschillende waarnemingspunten.

top

In de prijs begrepen

De vluchten Brussel-Las Palmas-Brussel en de transfers luchthaven-hotel-luchthaven • het verblijf all-in van het diner de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de  excursie vermeld in het programma met een Franstalige gids • de begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling in het Nederlands • de bijstandsverzekering

top

Niet in de prijs begrepen

De drank aan tafel tijdens de uitstappen • de facultatieve uitstappen en activiteiten • de persoonlijke uitgaven • de fooien • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top

Sfeerbeelden