Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2021 - Spanje: Costa Dorada La Pineda de Salou

Prijs
tweepersoonskamer per persoon 890
eenpersoonskamer 1090

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
SEPTEMBER 25/09 tot 02/10/21

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Ten zuiden van Barcelona, tussen Tarragona en Salou, vind je de badplaats La Pineda Platja met zijn fijne zandstranden en zijn prachtige 4 km lange boulevard. Met de turquoise zee en de alomtegenwoordige zon is het een van de mooiste kleine kustplaatsen aan de Costa Dorada.

 

top

Hotel Palas Pineda**** - All-in

Hotel Palas Pineda ligt op een steenworp afstand van het strand en dicht bij het centrum. De kamers zijn mooi ingericht en perfect om te ontspannen. Airconditioning, badkamer met douche, kluisje (tegen betaling) en wifi-toegang bij de receptie. Groot zwembad met ligstoelen en palmbomen. Link naar de website v/h hotel.

top

Programma

Vluchten Brussel – Reus – Brussel. Transfer luchthaven – hotel – luchthaven.
Vrij verblijf inclusief volgende excursies:

• Daguitstap: Barcelona.
Voorbij het Camp Nou-voetbalstadion van FC Barcelona ga je verder naar de beroemde en prachtige kathedraal Sagrada Familia van Antoní Gaudí. Vervolgens door de beroemde Arc de Triomphe en de Olympische wijk. Vrije tijd in het centrum van Barcelona, waar je kan winkelen of wandelen op de Ramblas met zijn beroemde levende standbeelden, prachtige markten, bloemenstalletjes, ... Wandeling in de gotische wijk met de Santa Eulalia kathedraal. Verder naar de prachtige huizen van Gaudí, gebouwd in een moderne stijl: Casa Milà en Casa Batlló. Je sluit de dag af op de Montjuïc berg, langs het Olympisch stadion, om te genieten van het prachtige uitzicht op de stad en de haven van Barcelona.

• Daguitstap: Pueblo Español.
Pueblo Español, een dorp gelegen in Montjuïc, is een van de belangrijkste plaatsen in Barcelona. Het werd gebouwd in 1929 voor de Tweede Wereldtentoonstelling. Verschillende gebouwen uit verschillende provincies uit heel Spanje zijn in dit dorp nagebouwd. Je ontdekt er oude ambachten zoals pottenbakken, gitaarbouw en glasblazen. Bezoek aan het museum met de werken van Salvador Dalí, Picasso en Miró. Beklimming van Montjuïc en stop bij de Mirador de l'Alcalde met een prachtig uitzicht op de stad, de haven en de zee.

top

In de prijs begrepen

De vluchten Brussel-Reus-Brussel • het vervoer luchthaven-hotel-luchthaven • het verblijf all-in van het diner de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de 2 in het programma vermelde uitstappen met een lokale Franstalige gids • de begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling in het Nederlands • de bijstandsverzekering

top

Niet in de prijs begrepen

De entreegelden tijdens de uitstappen • de facultatieve excursies en activiteiten • de eigen uitgaven • de fooien • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top

Sfeerbeelden