Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2020 - Turkije: Lara

Prijs
tweepersoonskamer per persoon 1175
eenpersoonskamer 1525

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
SEPTEMBER 26/09 tot 03/10/20

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Gelegen in de buurt van Antalya is Lara de ideale plek om van jouw vakantie te genieten. Met zijn groene bos dat het trio van zon, zee en zand vervolledigt en zijn rijk historisch erfgoed zit Kemer vol met de belangrijkste overblijfselen van de Lycische beschaving. Het is de ideale plek om te genieten van de natuurlijke schoonheid. Door de ruïnes word je ver terug in de tijd gedragen en begrijp je de kenmerken van elke periode in de geschiedenis van de oude steden.

top

Hotel Miracle Lara*****- All-in

In Lara onderscheidt het prachtige Miracle Hotel zich door de twee gebouwen die met elkaar verbonden zijn door een glazen luchtbrug. Deze biedt een adembenemend uitzicht op de tuin en het lange zandstrand van Lara. Dit hotel heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Tijdens je verblijf kan je genieten van het grote wellnesscentrum (tegen betaling), de buitenzwembaden en de gezellige tuin. Het vermaak gaat 's avonds verder met shows. De kamers zijn voorzien van airconditioning en van een badkamer met douche, toilet, haardroger en kluis. Dicht bij het strand bevindt zich het openbaar vervoer en zijn er heel wat winkels en bars. Link naar de website v/h hotel.

top

Programma

Vluchten Brussel – Antalya – Brussel. Transfer luchthaven – hotel – luchthaven.
Vrij verblijf inclusief volgende uitstappen:

• Daguitstap: Perge, Aspendos en boottocht naar Manavgrat.
Vertrek naar de oude stad Perge (Unesco), een belangrijke handelspost in de oudheid. De site heeft vele ruïnes waaronder het theater, het stadion en de thermale baden. Bezoek Aspendos, beroemd om zijn aquaduct, acropolis en amfitheater (een van de best bewaarde Romeinse theaters in Anatolië). Als de andere gebouwen van deze oude stad werden verwoest, werd dit theater bewaard dankzij een 13e eeuwse Seltsjoekse koning die er zijn paleis van maakte.

• Daguitstap: Antalya.
Een stad vol contrasten met boulevards, palmbomen en een pittoreske oude stad. De stad werd gesticht in de 2e eeuw voor Christus door Attalus, koning van Pergamos, die zijn naam aan de stad gaf: Attaleia. Sindsdien is de stad altijd bewoond en bezet geweest door de Romeinen, Byzantijnen en Seltsjoeken, voordat ze onder Ottomaanse heerschappij kwam. De Yivli Minareli Moskee staat in het centrum van de stad, gebouwd door sultan Seljuq Aladdin Keykubat in de 13e eeuw. De elegant getande minaret van deze moskee is het symbool van Antalya.

top

In de prijs begrepen

De vluchten Brussel-Antalya-Brussel en het vervoer luchthaven-hotel-luchthaven • het verblijf all-in van het diner de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de 2 excursies vermeld in het programma met een Franstalige gids • de begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling in het Nederlands • de bijstandsverzekering • het elektronisch visum

top

Niet in de prijs begrepen

De drank aan tafel tijdens de uitstappen • de facultatieve uitstappen en activiteiten • de eigen uitgaven • de fooien • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

 Belgische identiteitskaart geldig tot 6 maanden na terugreis + elektronisch visum (inbegrepen in de prijs)

top

Sfeerbeelden