Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2020 - Portugal: Algarve - Albufeira

Prijs
Prijs per persoon 2-persoonskamer 1095
Prijs eenpersoonskamer 1385

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
OKTOBER 11/10 tot 18/10/20

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

De Algarve heeft niet alleen de mooiste kusten van Europa, maar ook een bruisend achterland dat wordt gekenmerkt door een zeer bijzondere landelijke sfeer. Het atypische landschap wisselt rotsachtige kliffen af met gouden stranden, beboste heuvels en groene golfbanen die door dennenbossen worden begrensd.

top

Hotel Adriana Beach Club**** (all-in)

Het Adriana Beach Club-complex is gelegen in het midden van een prachtige tuin met een zwembad. Op loopafstand is een groot gouden zandstrand. Een gratis, dagelijkse bus naar Albufeira staat ter beschikking, ideaal als je deze levendige badplaats met zijn vele winkels, restaurants en bars wilt ontdekken. De kamers zijn uitgerust met een badkamer (haardroger), airconditioning, kabel-tv, minibar en kluis (tegen betaling). Link naar de website v/h hotel.

top

Programma

Vluchten Brussel – Faro – Brussel. Transfer luchthaven – hotel – luchthaven.
Vrij verblijf inclusief volgende uitstappen:

• Daguitstap: Albufeira et Vilamoura.
Bezoek aan Albufeira, een oud vissersdorp dat is uitgegroeid tot een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Portugal. Het is een levendige en gezellige badplaats met een prachtig strand en een gezellig centrum met veel winkels en bars. Bezoek aan Vilamoura, een moderne en elegante stad die verschilt van het karakter van andere Portugese steden.

• Daguitstap: Faro.
Faro is een historische stad die ooit een belangrijke Moorse stad was. De oude stad is omgeven door oude muren en de imposante Sé-kathedraal biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Het bezoek gaat verder naar het oude kasteel, het Archeologisch Museum en het Belmarço-paleis.

top

In de prijs begrepen

De vluchten Brussel-Faro-Brussel  • het verblijf in all-in vanaf het avondmaal de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de excursies vermeld in het programma • de begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling in het Nederlands • de bijstandsverzekering.

top

Niet in de prijs begrepen

De drank aan tafel tijdens de uitstappen • de persoonlijke uitgaven en fooien • de facultatieve uitstappen • de annuleringsverzekering.

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top

Sfeerbeelden


Bijkomende informatie

In de omgeving : Albufeira 
Albufeira, wat in het Arabisch 'de kleine zee' betekent, is een bruisende stad, die de charme van een oud vissersdorpje heeft behouden. In het stadscentrum is de traditie nog voor een stuk levend gebleven. U vindt er nog okerkleurige huizen langs fraaie kleurige steegjes. Al slenterend ontdekt u winkeltjes, bars, restaurants en de hier zo typische witte huizen. De vissers kunt u aantreffen bij de nieuwe jachthaven, op enkele kilometers van het stadscentrum in de richting van Guia. Daar vindt u ook een bijzonder fraai zandstrand, enkele mooie baaien en de hoge klif boven het strand. Het hele tafereel is prachtig. De toeristische buurt, de ‘Strip’, wemelt van restaurantjes, bars, terrassen en winkels.

top