Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2019 - De Griekse eilanden: Kreta - Gouves - vertrek 29/09

Prijs
tweepersoonskamer per persoon 930
eenpersoonskamer 1075

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
SEPTEMBER 29/09 tot 06/10/19

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Kreta is het grootste en meest zuidelijke Griekse eiland, en heeft door zijn ligging een zeer aangenaam klimaat. Gastvrijheid en vriendelijkheid kenmerken de Kretenzers. Wie eens kennis heeft gemaakt met dit prachtige eiland, met zijn tradities, zijn geschiedenis, zijn natuur en zijn mensen, zal steeds willen terugkeren.

Gouves ligt ten oosten van Heraklion, tussen de noordwestkust van het eiland en de bergen. Het is een rustig dorpje met een mooi zandstrand en een wandelboulevard langs de zee met bars en restaurants. In het oude centrum, op zo’n 20 minuten wandelen van het strand, zie je nog het dagelijkse leven op zijn Grieks.

Afbeeldingsresultaat voor gouves

top

Hotel Sunconnect Marina Beach**** - All-in

Het onlangs vernieuwde hotel ligt aan het strand, met vele winkels, restaurants en bars in de buurt. Het centrum van Kato Gouves, het toeristendorp, ligt ca. 500 m van het hotel. De kamers met airco zijn comfortabel ingericht (balkon of terras, tv, kluisje, waterkoker, koelkast, badkamer met haardroger). Het hotel biedt 2 restaurants (buffet en à-la-carte), 2 zoutwaterzwembaden, een binnenzwembad en een spa (hammam en verzorging). Tot de sportvoorzieningen behoren 2 tennisbanen, een fitnessruimte, een beachvolleybal- en strandbalveld. Animatie overdag en ’s avonds (muziek, volksdans). Gratis wifi in heel het hotel.
link naar de website v/h hotel  


Afbeeldingsresultaat voor sunconnect marina beach

top

Programma

Dag 1: Vlucht van Brussel naar Heraklion. Transfer naar het hotel. 

Dagen 2 tot 7: Vrij verblijf in all-in met een begeleide daguitstap inbegrepen: 

• Knossos en Heraklion
Bezoek aan de archeologische site van Knossos, dat niet alleen de bakermat is van de Minoïsche beschaving, maar ook de plek waar de mythe van het labyrint is ontstaan. Het ten dele gerestaureerde paleis is het grootste van de Minoïsche paleizen en dateert van 2000 voor Chr. Trek ook voldoende tijd uit voor het archeologisch museum, dat prat gaat op de grootste collectie Minoïsche voorwerpen, waaronder een groot deel van de fresco’s van Knossos.
Vrije tijd in Heraklion, de hoofdstad van Kreta. Op wandel door de gezellige straatjes zie je Venetiaanse paleizen en Byzantijnse kerken en een verrassend aantal fraai versierde fonteinen die de rijke families van de stad hebben gebouwd. 

Dag 8: Na het ontbijt, transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel.

 
Knossos

top

In de prijs begrepen

de vluchten Brussel-Heraklion-Brussel en de transfers luchthaven-hotel-luchthaven • het verblijf All-in van het diner de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de excursie vermeld in het programma met Franstalige lokale gids • de begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling in het Nederlands • de bijstandsverzekering

top

Niet in de prijs begrepen

de drank aan tafel tijdens de uitstap • de facultatieve uitstappen en activiteiten • de eigen uitgaven • de fooien • de annuleringsverzekering • de toeristentaks (ter plaatse te betalen)

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top

Reisgegevens

Vluchten Brussels Airlines (uren onder voorbehoud)
heenvlucht BRU HER 0805-1230 SN 3257
terugvlucht HER BRU 1330-1605 SN 3258

Afbeeldingsresultaat voor gouves 
Gouves 
Afbeeldingsresultaat voor heraklion 
Heraklion

top