Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2020 - Kreta: Sissi

Prijs
tweepersoonskamer per persoon 960
eenpersoonskamer 1110

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
OKTOBER 03/10 tot 10/10/20

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Gelegen tussen de noordoostelijke kust en de bergen, is Sissi een charmante kleine vissershaven. Het ligt in een lange, smalle baai die door de zee in de rotsen is gegraven. Van daaruit heb je een prachtig uitzicht op de zee en de majestueuze bergen van Lassithi. Rondom de oude haven van het dorp bevinden zich vele cafés, terrassen en kleine winkeltjes. Een geweldige vakantie in het vooruitzicht!

top

Hotel Vasia Village****

 Vlak bij het vissersdorp Sissi (ongeveer 1 km), bevindt zich het familiehotel Vasia Village. Het profiteert van een droomlocatie aan zee. Drie keer per dag brengt een gratis pendelbus je naar het strand van Bufos, dat ongeveer 900 m verderop ligt. Winkels, cafés en restaurants bevinden zich eveneens op 200 m van het hotel. De kamers, met een oppervlakte van ongeveer 20m², hebben een balkon of terras, een minibar, televisie, kluis, airconditioning en een badkamer met toilet en haardroger. Het hotel beschikt over 4 restaurants, 4 bars, 5 zwembaden met handdoeken, een wellnesscentrum (tegen betaling), een tennisbaan en een petanquebaan.  Link naar de website v/h hotel.

top

Programma

Vluchten Brussel – Heraklion – Brussel. Transfer luchthaven – hotel – luchthaven.
Vrij verblijf inclusief volgende uitstap:

• Daguitstap: Knossos en Heraklion.
Bezoek de oude archeologische site van Knossos, die niet alleen de geboorteplaats is van de Minoïsche beschaving, maar ook de geboorteplaats van de mythe van het labyrint. Het paleis, gedeeltelijk gerestaureerd, is het grootste van de Minoïsche paleizen en dateert uit 2000 voor Christus. Vrije tijd in Heraklion, de hoofdstad van Kreta. Tussen de gezellige straatjes kan je enkele Venetiaanse paleizen en Byzantijnse kerken bewonderen en zal je verrast worden door het aantal rijk versierde fonteinen die in het verleden door de aristocratische families van de stad zijn gebouwd. Niet te missen is het archeologische museu m waar de grootste collectie Minoïsche voorwerpen te vinden is, waaronder een groot deel van de fresco's van Knossos.

top

In de prijs begrepen

De vluchten Brussel-Heraklion-Brussel en de transfers luchthaven-hotel-luchthaven • het verblijf All-in van het diner de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de excursie vermeld in het programma met Franstalige lokale gids • de begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling in het Nederlands • de bijstandsverzekering

top

Niet in de prijs begrepen

De drank aan tafel tijdens de uitstap • de facultatieve uitstappen en activiteiten • de eigen uitgaven • de fooien • de annuleringsverzekering • de toeristentaks (ter plaatse te betalen)

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top

Sfeerbeelden