Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

Frankrijk: Met de kleinkinderen naar Parijs en Disney

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 520
3-pers.kamer per persoon incl. kinderkorting € 513.34
4-pers.kamer per persoon incl. kinderkorting € 515
eenpersoonskamer € 590

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
AUGUSTUS 06/08 tot 08/08/18

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Wil je eens iets speciaals doen met de kleinkinderen, maar weet je nog niet wat ? Dan is dit vast wat je zoekt.
Parijs en Disneyland, voor je kleinkinderen zal het een droom zijn die werkelijkheid wordt. Bij Mickey en zijn vrienden valt er voor hen heel wat te beleven.
Een reis vol fantasie, avontuur, pret en talloze magische momenten. Dat wil je niet missen !

top

Holiday Inn Paris Marne-La-Vallée **** - halfpension

Het hotel ligt op een half uurtje rijden van het centrum van Parijs en Disneyland. De moderne kamers bieden alle modern comfort, airco en een waterkoker voor thee/koffie. Geniet na een drukke dag van een drankje aan de bar of op de schaduwrijke patio. Gratis wifi. 
Link naar de website v/h hotel : klik hier 

Kinderkorting : € -20 voor max. 1 kind tot 12 jaar op de kamer met 2 personen tegen de volle prijs (drie- of vierpersoonskamer).


top

Programma

Dag 1 : Vertrek per bus van Brussel naar Parijs. Korte halte onderweg met mogelijkheid tot vrij ontbijt. Eerste kennismaking met de “Lichtstad” vanop de heuvel van Montmartre. Bezoek aan de Basilique du Sacré Coeur. Lunch en vrije tijd tussen de schilders en kunstenaars op de Place du Tertre. Sightseeingtour van 3 uur door Parijs en mooie rondvaart op de Seine. Vervoer naar het hotel in Marne La Vallée. Diner.

Dag 2 : Na het ontbijt,  vertrek naar de magische wereld van Fantasyland, Discoveryland en Frontierland. Vrije dag in het park tot sluitingstijd (toegang tot de 2 parken : Disneyland en Walt Disney Studio). Diner in het hotel.

Dag 3 : Na het ontbijt, vertrek naar het Disneypark. Laat je opnieuw betoveren door de spectaculaire wereld van Walt. Vrije dag in het park tot 18u (toegang tot de 2 parken). Terugreis naar Brussel. Korte halte onderweg met mogelijkheid tot vrij diner.

top

In de prijs begrepen

• de busreis Brussel-Parijs-Brussel per luxe touringcar “First Class” met bar, toilet, video dvd en airco • de bezoeken vermeld in het programma met een tweetalige gids (NL+FR) • de begeleider AEP Senior Department • de bijstandsverzekering
• het verblijf in halfpension : dag 1 lunch en diner, dag 2 ontbijt en diner, dag 3 ontbijt

top

Niet in de prijs begrepen

de drank aan tafel • de lunch van dagen 2 en 3 • de maaltijden onderweg • de persoonlijke uitgaven • de facultatieve activiteiten • de fooien • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart (Kids-ID voor de kinderen)

top