Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2020 - Frankrijk: Zuid-Bretagne, thalasso in La Baule

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 1670
eenpersoonskamer € 1825
treinbiljetten € incl.

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
JUNI 20/06 tot 27/06/20

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Zin in een deugddoende vakantie? De elegante badplaats La Baule, met een mooi 9 km lang fijnzandstrand verwelkomt je voor een wellnessvakantie aan de Côte d'Amour. Hier kan je genieten van de mooie natuur, de streek ontdekken en heerlijk ontspannen. Tijdens je verblijf verken je het regionale natuurpark van de Brière en het zoutland van Guérande. Een thalassokuur geeft je een goed gevoel en nieuwe energie. Laad je batterijen op en je bent klaar om weer aan de slag te gaan!

 

top

Village Club du Soleil - Résidence Saint Saëns***

Het hotel ligt op 50 meter van een fraai fijnzandstrand in het centrum van La Baule-les- Pins met zijn vele handelszaken. De kamers beschikken allemaal over een badkamer met douche, tv en een telefoon. In de club bevindt zich een restaurant en een bar met terras aan de tuinzijde. ’s Avonds wordt voor animatie gezorgd. Gratis wifi in de bar en aan de receptie. De thalassobehandelingen worden verstrekt in de Rivage Thalasso & Spa (600 m²) tegenover de residentie.

www.villagesclubsdusoleil.com/fr/nos-destinations/ete/sejour-a-la-mer/la-baule

 

top

Programma

Dag 1: Dagreis per HST van Brussel-Zuid naar Nantes (overstap in Marne-la-Vallée). Vervoer naar het vakantieverblijf. Welkomstdrankje.

Dagen 2 tot 7: Vrij verblijf met 3 ochtenden thalassotherapie (hydromassage met algen of etherische oliën, thermale douche, algenpakking) en 3 excursies inbegrepen:
• Halve daguitstap: Het regionale natuurpark van de Brière. De Grande Brière is het op één na grootste moerasgebied van Frankrijk na de Camargue. Op een ‘chaland’ vaar je een bijzondere wereld binnen en spot je vele vogelsoorten op de oevers. Bezoek aan Kerhinet, een typisch dorpje van de streek, dat volledig gerestaureerd werd.
Daguitstap: Nantes. Ontdek het erfgoed en de geschiedenis van Nantes met een panoramische rondrit. Daarna een rondleiding door de "Les Machines de l’île". Les Machines de l’île is een cultureel, toeristisch en artistiek project. Op een terrein dat vroeger tot de scheepswerven van de stad behoorde, worden mechanische objecten van de groep 'La Machine' vervaardigd en getoond. Een uitnodiging om te dromen van verbeelding.
• Daguitstap: Vannes en de Golf van Morbihan. Geleid bezoek aan de ommuurde oude stad Vannes met haar vakwerkhuizen. Boottochtje in de golf van Morbihan. Halte bij het Île aux Moines. Slenter door de steegjes met hun lieflijke vissershuisjes. 

Dag 8: Na het ontbijt vervoer per autocar naar Nantes en terugreis naar Brussel-Zuid (met
overstap in Marne-la-Vallée).

top

In de prijs begrepen

De treinreis met de hst Brussel-Zuid – Nantes – Brussel-Zuid • het vervoer station-club-station • het verblijf in volpension met wijn aan tafel van het diner de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • het welkomstdrankje • de begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling in het Nederlands • de verblijfstaks • de bijstandsverzekering
• de 4 excursies vermeld in het programma met een lokale Franstalige gids
• de 3 voormiddagen met 3 thalassobehandelingen

top

Niet in de prijs begrepen

De facultatieve activiteiten • de eigen uitgaven • de fooien • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top

Sfeerbeelden


Bijkomende informatie

THALASSO
Aan de receptie van het thalassocentrum krijg je badhanddoeken en wegwerpslofjes. Een badmuts dragen is niet verplicht. Er is geen doktersvisite.

 

top