Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

Groot-Brittannië: Londen en Canterbury

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 580
eenpersoonskamer € 685

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
SEPTEMBER 14/09 tot 17/09/18

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Schakel over op de Engelse tijd en kom in de ban van al wat de Britse hoofdstad zo opmerkelijk maakt. Londen heeft alles om van deze citytrip een onvergetelijke uitstap te maken. Ben je een cultuurfan of is shopping je ding ? Londen is er voor jou !

top

Holiday Inn London West **** – volpension

Het hotel ligt tussen de luchthaven van Heathrow en het centrum van Londen. De ruime kamers bieden alle modern comfort met o.m. airco en een waterkoker voor thee en koffie. Gratis wifi.
Link naar de website v/h hotel : klik hier
Afbeeldingsresultaat voor Holiday Inn London West 
Afbeeldingsresultaat voor Holiday Inn London West

top

Programma

Dag 1 : Heel vroeg vertrek via de Euroshuttle naar Greenwich, een buitenwijk van Londen. Het Observatorium is beroemd om zijn nulmeridiaan. Via Queens House, het Naval College en het maritiem museum, komen we bij de typische overdekte markt. Vrije lunch. Boottocht op de Theems langs de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Londen : Big Ben, London Tower, Shakespeare's Globe Theatre, London Eye, St. Paul’s Cathedral … Vanuit Westminster begeleide wandeling naar Piccadilly Circus. Vrije tijd. Vervoer naar het hotel in de vroege avond.

Dag 2 : Vertrek naar het kasteel van Windsor, het grootste nog bewoonde kasteel ter wereld. De koningin verblijft er regelmatig tijdens het weekend. Toegang tot het kasteel en vrij bezoek. Na de lunch, ontdekken we een andere troef van Londen : de stad is een winkelparadijs. Vrije tijd.  Ga eens kijken in het beroemde Harrods warenhuis, in de levendige Bond Street, Regent Street, Oxford Street, en in de overdekte markt van Covent Garden. ‘s Avonds city tour met gids "London by night". Diner in een restaurant aan de Theems.

Dag 3 : Vertrek naar St Paul’s Cathedral. Deze Anglicaanse kerk wordt beschouwd als het meesterwerk van de beroemde Engelse architect Christopher Wren. Bezoek aan het British Museum. Met meer dan 7 miljoen voorwerpen is dit de grootste kunstverzameling ter wereld. Vrij bezoek. Lunch. Wandeling in de oude City en vrije tijd. Diner in een restaurant in het centrum.

Dag 4 : Vertrek naar Chilham Village, een typisch Engels dorpje waar de tijd is blijven stilstaan. Wandeling door het oude centrum. Lunch onderweg. Bij het naderen van Canterbury zie je al van ver de prachtige kathedraal in het hart van de middeleeuwse stad. Dit bouwkundig meesterwerk is een van de oudste kerken van Engeland (Unesco). Vrije tijd. Laat in de middag, terugreis via Folkstone naar Brussel.

 
Canterbury

top

In de prijs begrepen

De reis Brussel-Londen-Brussel per luxe autocar 4* • het verblijf in volpension van het diner de eerste dag tot de lunch de laatste dag • de bezoeken zoals vermeld in het programma met een tweetalige gids (NL+FR) • de begeleider AEP Senior Department • de bijstandsverzekering

top

Niet in de prijs begrepen

De drank aan tafel • de lunch dag 1 • de persoonlijke uitgaven • de facultatieve activiteiten • de fooien • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top

Reisgegevens

Mogelijke opstapplaatsen in de buurt van Gent of Brugge later te bepalen volgens de woonplaats van de deelnemers

Afbeeldingsresultaat voor london city bus cab

top

Sfeerbeelden