Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2021 - De Panne: Les petits débrouillards - Hotel Maxim***

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 565
eenpersoonskamer € 615

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
SEPTEMBER 20/09 tot 24/09/21

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

De Panne kan heel wat troeven uitspelen: een fraai strand, een aangenaam winkelcentrum, een natuurlijke duinenrij en vooral een gastvrije dijk met talrijke cafés-restaurants en gezellige terrasjes. De Panne is een ideale uitvalsbasis voor wandeltochten in de polders, voor de ontdekking van cultuurcentra als Veurne en Diksmuide, voor uitstapjes met de kusttram... Maar ook gewoonweg tot rust komen en genieten, behoort tot de mogelijkheden !

top

Hotel Cajou***

Hotel Maxim, het zusterhotel van hotel Cajou, ligt vlakbij het strand en de winkelstraten. Alle kamers hebben een badkamer, wc, tv en telefoon. Er is een lift. Link naar de website van het hotel 

top

Programma

Liefhebbers van cultuur en natuur, geniet met ons in De Panne! 

Een uniek programma met 3 dagen van niet te missen uitstappen wachten op jou!

- Bezoek aan St Omer en ontdekking van het Romaëlare reservaat met gids. Boottocht in de moerassen van Audomarois om een groot aantal vogels te spotten en het moerashuis te bezoeken. Lunch ter plaatse. Transfer met bus.

- Begeleid bezoek aan het Delvaux Museum. Transfer met de tram.

- Bezoek aan Ieper: begeleid bezoek aan het Museum In Flanders Fields (over de sporen van de Eerste Wereldoorlog in Vlaanderen). Lunch ter plaatse. We ontdekken Ieper te voet, de Grote Markt met zijn imposante Lakenhalle, een bezoek aan de Sint-Maartenskathedraal en de raadszaal van het stadhuis. De wandeling eindigt bij de Menenhaven. Bustocht naar Ieperboog.   Wij zullen ook de omgeving van Passchendael verkennen ter herinnering aan de oorlog van 14-18.

top

In de prijs begrepen

Het verblijf in volpension van het avondmaal de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de wijn aan tafel • de bagagedienst station-hotel-station • de begeleider AEP Senior Department

top

Niet in de prijs begrepen

De reis naar en vanuit De Panne • de persoonlijke uitgaven • de facultatieve activiteiten • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Identiteitskaart

top

Sfeerbeelden