Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2021 - De Panne: Les petits débrouillards Hotel Maxim*** 5d/4n

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 620
eenpersoonskamer € 680

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
JUNI 28/06 tot 02/07/21

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

De Panne kan heel wat troeven uitspelen: een fraai strand, een aangenaam winkelcentrum, een natuurlijke duinenrij en vooral een gastvrije dijk met talrijke cafés-restaurants en gezellige terrasjes. De Panne is een ideale uitvalsbasis voor wandeltochten in de polders, voor de ontdekking van cultuurcentra als Veurne en Diksmuide, voor uitstapjes met de kusttram... Maar ook gewoonweg tot rust komen en genieten, behoort tot de mogelijkheden !

top

Hotel Maxim*** - volpension met wijn aan tafel

Hotel Maxim, het zusterhotel van hotel Cajou, ligt vlakbij het strand en de winkelstraten. Alle kamers hebben een badkamer, wc, tv en telefoon. Er is een lift. Link naar de website van het hotel 

top

Programma

Afspraak voor natuurliefhebbers en ontdekkers ! Er staat je een aantrekkelijk programma te wachten met 3  dagen die u niet mag missen:

- Rondleiding door Nausicaa (het grootste aquarium van Europa) en het centrum van Boulogne sur mer (Frankrijk) met gids. Transfer met bus. Eten bij Nausicaa.

-Natuurwandeling naar het Nachtegaal reservaat, met natuurgids. Transfer met tram.

- Veurne: rondleiding in het stadhuis met degustatie van lokale specialiteiten: zoetigheden, charcuterie en streekbier. Ontdekking van de omgeving met een treintje.

 

top

In de prijs begrepen

Het verblijf in volpension van het avondmaal de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de wijn aan tafel • de bagagedienst station-hotel-station • de begeleider AEP Senior Department

top

Niet in de prijs begrepen

De reis naar en vanuit De Panne • de eigen uitgaven • de facultatieve activiteiten • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Identiteitskaart

top

Sfeerbeelden