Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2020 - De Panne: Hotel Maxim*** 8d/7n

Prijs
tweepersoonskamer per persoon 625
eenpersoonskamer 730

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
JUNI 28/06 tot 05/07/20

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

De Panne kan heel wat troeven uitspelen: een fraai strand, een aangenaam winkelcentrum, een natuurlijke duinenrij en vooral een gastvrije dijk met talrijke cafés-restaurants en gezellige terrasjes. De Panne is een ideale uitvalsbasis voor wandeltochten in de polders, voor de ontdekking van cultuurcentra als Veurne en Diksmuide, voor uitstapjes met de kusttram... Maar ook gewoonweg tot rust komen en genieten, behoort tot de mogelijkheden !

top

Hotel Maxim*** - volpension met wijn aan tafel

Hotel Maxim, het zusterhotel van hotel Cajou, ligt vlakbij het strand en de winkelstraten. Alle kamers hebben een badkamer, wc, tv en telefoon. Er is een lift. Link naar de website van het hotel 

top

Programma

Zondag: Rond de middag, zal de begeleider je verwelkomen aan het station van De Panne. Vervoer per tram en wandeling (400m) naar het hotel. De bagage wordt in het station afgehaald door de hotelier. (Indien je per auto komt, afspraak in de lobby van het hotel.)
Lunch. Vrije namiddag. Diner. 

Van maandag t/m donderdag: Vrij verblijf in volpension met wijn aan tafel
Tijdens het verblijf zal de begeleider facultatieve wandelingen, activiteiten en uitstappen voorstellen. 

Vrijdag: Na het ontbijt,  einde van het verblijf. Indien gewenst, begeleide transfer naar het station van De Panne (de bagage worden gevoerd door de hotelier).

top

In de prijs begrepen

Het verblijf in volpension van het avondmaal de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de wijn aan tafel • de bagagedienst station-hotel-station • de begeleider AEP Senior Department

top

Niet in de prijs begrepen

De reis naar en vanuit De Panne • de eigen uitgaven • de facultatieve activiteiten • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Identiteitskaart

top

Sfeerbeelden