Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2020 - Filot-Hamoir: Ontdekking en natuur (5d/4n) vertrek 22/06

Prijs
Prijs per persoon in tweepersoonskamer € 465
Prijs per persoon in eenpersoonskamer € 515

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
JUNI 22/06 tot 26/06/20

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Filot, gelegen in de Ourthevallei bij Durbuy, is een typisch Ardens dorp. De omgeving en het gebied zijn ideaal om te wandelen en te ontdekken. Je kan er parken, grotten, musea en ruïnes vinden. Vanaf het terras geniet je van een adembenemend uitzicht op het landgoed dat zich uitstrekt over 8 hectare vlakten en bossen.

top

Château d’Insegotte

Dit prachtige kasteel uit het begin van de 20e eeuw, gebouwd van bruine stenen die typisch zijn voor de regio, zal de liefhebbers bekoren. De eenvoudig ingerichte kamers beschikken over privé-sanitair (toiletten en bad/douche) in de kamer zelf of op de gang. Het kasteel ligt in het hart van een prachtig landgoed en is omgeven door een groot park. Een petanquebaan en een pingpongtafel staan ook ter beschikking. Het warme onthaal en de lekkere keuken zullen je vanaf het begin van je verblijf verleiden. Er is geen lift aanwezig.

top

Programma

Dag 1: Ontvangst in de late ochtend in het station van Hamoir of rechtstreeks in het Château d'Insegotte. Vertrek van het station naar het kasteel. Welkomstdrankje en lunch. In de namiddag wandeling om de omgeving te ontdekken. Diner en overnachting.

Dagen 2 tot 4:
Vrij verblijf inclusief de volgende excursies:
• Daguitstap: Durbuy. Bezoek aan de vormsnoeituin met zijn verrassende plantensculpturen. Het park dat een uitzonderlijk uitzicht biedt op het kasteel van Durbuy, herbergt meer dan 250 gebeeldhouwde planten, echte kunstwerken. Bezoek aan de werkplaats van de jamfabriek van Durbuy. Lunch in een lokale brouwerij. Rondrit in een klein toeristisch treintje en vrije tijd.
• Halve daguitstap: Thermen van Spa. 3 uur toegang tot de baden: 800 m² binnen- en buitenbaden, sauna's, hammams, ontspanningsruimtes, ...
Onze reisbegeleider biedt daarnaast diverse wandelingen in de regio aan, evenals een schaakinitiatie.

Dag 5: Na het ontbijt eindigt het verblijf. Mogelijkheid tot transfer naar het station van Hamoir.

top

In de prijs begrepen

• verblijf in Château d’Insegotte op basis van volpension met drank aan tafel vanaf het middagmaal van de eerste dag tot het ontbijt van de laatste dag • de dranken aan tafel • de activiteiten zoals voorzien in het programma • de eventuele transfer van en naar het station van Hamoir

top

Niet in de prijs begrepen

• de reis van en naar Hamoir • de persoonlijke uitgaven • de facultatieve excursies • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Identiteitskaart

top

Sfeerbeelden