Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2017 - De Panne: Gastronomisch weekend in De Panne

Prijs
tweepersoonskamer per persoon 260
eenpersoonskamer FULL

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
OKTOBER 20/10 tot 22/10/17

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

De Panne heeft heel wat troeven: een uniek strand, een gezellig winkelcentrum, een mooie duinenrij en een zeedijk met talloze tearooms en aangename terrasjes.

top

Hotel Cajou***

Het hotel ligt in het winkelgebied van De Panne en is bekend om zijn voortreffelijke keuken en familiale sfeer. Door zijn centrale ligging is dit hotel zeer geschikt voor de ontdekking van de omgeving en wandelingen op de dijk. Alle kamers hebben een badkamer met bad of douche, wc, tv, telefoon en safe. Er is een lift.
De keuken van hotel-restaurant Cajou is voor velen het synoniem voor heerlijk tafelen in een ongedwongen en aangename sfeer. Bij het gastronomische diner brengt de chef ons specialiteiten uit de regio.   Link naar de website van het hotel 

top

Programma

Vrij verblijf in volpension met wijn aan tafel

Vrijdag: Rond de middag, onthaal in het station van De Panne (met bagagedienst) of in het hotel. Middagmaal. Vrije namiddag. Avondmaal.

Zaterdag: Ontbijt en vrije voormiddag. Middagmaal. Wandeling met een professionele gids die de geschiedenis van De Panne zal vertellen. Gastronomisch diner met aangepaste wijnen en muziekavond.

Zondag: Vertrek (met bagagedienst) na het ontbijt.

Tijdens de vrije momenten stelt onze begeleider facultatieve activiteiten voor.

top

In de prijs begrepen

Het verblijf in volpension van het middagmaal de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de drank aan tafel • de bagagedienst station - hotel - station • de begeleider AEP Senior Department

top

Niet in de prijs begrepen

De reis naar en vanuit De Panne • de persoonlijke uitgaven • de facultatieve activiteiten • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top