Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

Welkom bij AEP vzw Senior Department

Algemene informatie

http://www.seniordepartment.be/repository/Symbolen/logo%20klein.jpg

Welkom op de website van AEP vzw Senior Department... dé Belgische touroperator gespecialiseerd in het organiseren van vakanties voor jongeren vanaf 50 jaar!

Ben jij een 50-plusser en een deugddoende vakantie spreekt je wel aan? Dan ben je bij het AEP vzw Senior Department aan het juiste adres! 

Wie met AEP vzw Senior Department op stap gaat, mag erop vertrouwen dat rekening wordt gehouden met de verwachtingen en de soms kleine problemen van een 50-plusser.

Dankzij de goede samenwerking met onze partners zijn wij er ook nu weer in geslaagd nog beter in te spelen op uw wensen en verlangens en daardoor maatwerk af te leveren.

Een belangrijke meerwaarde is dat alle groepsreizen worden begeleid door ervaren en enthousiaste medewerkers, die de klok rond klaar staan om op eventuele vragen te antwoorden en bijstand te verlenen indien nodig.

Wil je meer weten over het aanbod? Neem gerust contact met ons op per mail info@seniordepartment.be of per telefoon op het nummer 02 648 98 23.

Ontdek onze diverse bestemmingen in binnen- en buitenland door een eenvoudige klik op de bovenstaande rubrieken 'Binnenlandse reizen' en 'Buitenlandse reizen'

Praktische Info

Alle door AEP vzw Senior Department gebruikte autocars zijn onderworpen aan de in België verplichte comfort- en sterrenkeuring. De opstapplaats is doorgaans in Brussel, maar kan indien nodig aangepast worden in functie van het aantal deelnemers. In het buitenland wordt steeds gekozen voor autocars die voldoen aan de eisen geldend in het betrokken land.
De treinreis is in de prijs begrepen. We reserveren steeds op basis van comfortklasse 2, rekening houdend met de beschikbare plaatsen en tarieven. De keuze van de zitplaats kan niet worden gegarandeerd.
De vluchten zijn in de prijs begrepen. Naargelang de bestemming reserveren wij lijn- of chartervluchten. De keuze van de zitplaats kan niet worden gegarandeerd.


Bij elke vakantie vind je een indicatie van de moeilijkheidsgraad van de reis. Hoe meer figuurtjes wit ingekleurd zijn, hoe meer een goede lichaamsconditie en mobiliteit vereist zijn. (meer info op deze pagina).

Voor iedere vakantie in het buitenland is steeds een bijstandsverzekering inbegrepen, zo kan je met een gerust gemoed vertrekken.

Wij wensen je alvast een aangename en deugddoende vakantie!


 

INBEGREPEN IN DE PRIJS
Bij elk programma wordt aangegeven wat specifiek is begrepen is in de prijs. Steeds inbegrepen zijn:
             • luchthaventaksen
             • bijdrage Garantiefonds Reizen
             • een AEP vzw Senior Department-begeleider
             • € 2,50 verplichte administratiekosten per dossier

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS
Bij elk programma wordt aangegeven wat specifiek NIET is begrepen in de prijs. In de regel zijn niet inbegrepen:
            • persoonlijke uitgaven
            • fooien, tenzij anders vermeld
            • facultatieve excursies en activiteiten
            • niet in het programma vermelde maaltijden en dranken
            • eventuele brandstoftoeslagen
            • annuleringsverzekering