Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

Welkom bij AEP vzw Senior Department

Algemene informatie

http://www.seniordepartment.be/repository/Symbolen/logo%20klein.jpg

Welkom op de website van AEP vzw Senior Department...

...dé Belgische Touroperator gespecialiseerd in het organiseren van vakanties voor jongeren vanaf 50 jaar!

Ben jij een 50-plusser en een deugddoende vakantie spreekt je wel aan? Dan ben je bij het AEP vzw Senior Department aan het juiste adres! 

Wie met AEP vzw Senior Department op stap gaat, mag erop vertrouwen dat rekening wordt gehouden met de verwachtingen enerzijds en de soms kleine problemen van een 50-plusser anderzijds.

Dankzij de goede samenwerking met onze partners zijn wij er ook nu weer in geslaagd nog beter in te spelen op uw wensen en verlangens en daardoor maatwerk af te leveren.

Een tweede belangrijke meerwaarde is dat alle groepsreizen worden begeleid door ervaren en enthousiaste medewerkers, die de klok rond klaar staan om op eventuele vragen te antwoorden en bijstand te verlenen indien nodig.

Wil u meer weten over het aanbod? Neem gerust contact met ons op per mail info@seniordepartment.be of per telefoon op het nummer 02 648 98 23.

Ontdek onze diverse bestemmingen in binnen- en buitenland door een eenvoudige klik op de bovenstaande rubrieken 'Binnenlandse reizen' en 'Buitenlandse reizen'

Praktische Info

Alle door AEP vzw Senior Department gebruikte autocars zijn onderworpen aan de in België verplichte comfort- en sterrenkeuring. De opstapplaats is normaal in Brussel, maar kan indien nodig aangepast worden in functie van het aantal deelnemers. In het buitenland wordt steeds gekozen voor autocars die voldoen aan de eisen geldend in het betrokken land.
Wij reserveren steeds op basis van comfortklasse 2, rekening houdend met de beschikbare plaatsen en tarieven. Tenzij expliciet vermeld, is de treinreis nooit in de prijs begrepen.
Indien gewenst kan AEP vzw Senior Department instaan voor de aankoop van uw reisbiljet.
Naargelang bestemming en aard van de reis werkt AEP vzw Senior Department met lokale agenten, met binnenlandse of buitenlandse touroperators en worden lijnvluchten of chartervluchten gebruikt.

Bij elke vakantie vindt u ook een indicatie van de ‘intensiteit van het verblijf’ terug. Hoe meer persoontjes ingekleurd zijn, hoe meer inspanningen de reis vergt.
Bijkomend is voor iedere vakantie in het buitenland steeds een bijstandsverzekering inbegrepen waardoor u steeds verzekerd bent van de beste zorgen. Het is vanuit deze achtergrond dat wij onze vakanties organiseren voor 50-plussers die zich zelfstandig kunnen behelpen en in staat zijn de voorgestelde programma’s volledig mee te volgen.

Wij wensen u alvast een aangename en deugddoende vakantie toe!

INBEGREPEN IN DE PRIJS
Bij elk programma wordt aangegeven wat specifiek is begrepen is in de prijs. Steeds inbegrepen zijn:
             • luchthaventaksen
             • bijdrage Garantiefonds Reizen
             • een AEP vzw Senior Department-begeleider
             • € 2,50 verplichte administratiekosten per dossier

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS
Bij elk programma wordt aangegeven wat specifiek NIET is begrepen in de prijs. In de regel zijn niet inbegrepen:
            • persoonlijke uitgaven
            • fooien, tenzij anders vermeld
            • facultatieve excursies
            • niet in het programma vermelde maaltijden en dranken
            • eventuele brandstoftoeslagen
            • annuleringsverzekering