Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2022 - Hongarije - Budapest: HONGARIJE – CITYTRIP BUDAPEST & THERMALE KUUR

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 1425
eenpersoonskamer € 1745

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
JUNI 21/06 tot 25/06/22

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Boedapest is een fantastische stad! De culturele rijkdom, de diversiteit aan bouwstijlen, de Donau met zijn 9 bruggen en de vele mooie uitzichten over de stad zijn slechts een aantal redenen waarom een stedentrip naar Boedapest een must is. De Donau scheidt Boeda van Pest, de 2 delen waaruit de stad is opgebouwd.Wie Boedapest zegt, denkt aan mooie baden met bronwater en pure ontspanning, zoals Széchenyibad en Gellértbad, gelegen in het gelijknamige statistische hotel Gellért. Ontspannen kan je ook in één van de vele authentieke koffiehuizen met imposante kroonluchters waar je ook van een stukje heerlijk gebak geniet, zoals in het koffiehuis Gerbeaud. Pak alvast  je wandelschoenen en zwemgerief!

top

Hotel Essana Thermal Margaret Island Health & Spa Hotel****

Volpension

Het moderne hotel Ensana Thermal Margaret Island, met zijn eigen thermale waterbronnen, bevindt zich op een unieke locatie op het rustige en groene Margaretha-eiland in het hart van Boedapest. U kunt hier gratis gebruikmaken van de grote spa, van een binnen- en een buitenzwembad en het fitnesscentrum. Daarnaast kunt u hier genieten van diverse schoonheidsbehandelingen en massages. Het restaurant dat gastronomische en lichte gerechten serveert, heeft een terras met een prachtig uitzicht op het park. De Boróka bar met haar terras en de Neptun bar bij het zwembad zijn leuke plekken om te ontspannen.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een balkon en wifi. Ze beschikken ook over een bureau, satelliet-tv en badjassen.

 

 

https://www.ensanahotels.com/thermal-margaret-island/en/

top

Programma

Vlucht Brussel – Boedapest - Brussel

Transfer per autocar luchthaven – hotel – luchthaven

Dag 1: BRUSSEL –BOEDAPEST

Vertrek vanuit Brussel naar Boedapest. Aankomst op de luchthaven en onthaal door uw gids. Transfer naar het hotel Ensana Thermal Margaret Island Health Spa Hotel 4* (of gelijkwaardig). Middagmaal in het hotel. Transfer naar Széchenyi of Gellért baden, entree met gebruik van cabine inbegrepen! Avondmaal en overnachting in het hotel.