Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2022 Frankrijk -De Elzas: De charme van de Elzas

Prijs
Hoofddek 2-pers-kajuit per persoon 979
Hoofddek 1-pers-kajuit 1229
Bovendek 2-pers-kajuit per persoon 1089
Bovendek 1-pers-kajuit 1339

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
OKTOBER 16/10 tot 20/10/22

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Vertrek op ontdekking van de Elzas, het land van traditie en gastronomie, gelegen in het hart van Europa. Vaar langs de Elzas tijdens onze cruise en bezoek plaatsen die u zeker moet gezien hebben in deze regio vol charme met zijn gastronomische specialiteiten en zeer gekende wijnen. Bezoek Straatsburg met zijn gotische kathedraal en het pittoreske Petite France, Colmar, zijn kleine Venetië en zijn authentieke vakwerkhuizen, de wijnroute en zijn karakteristieke dorpjes.

top

MS LEONARDO DA VINCI 4 ankers

Een van de beroemdste kunstenaars en geleerden uit de geschiedenis heeft zijn naam aan deze 4 ankers boot gegeven, die de Rijn bevaart, een rivier met meerdere culturele en natuurlijke rijkdommen.

De MS Leonardo Da Vinci is in 2011 volledig opnieuw gemonteerd, een boot met 4 ankers op menselijke schaal van 105 m lang en 11,40 m breed. Het biedt plaats aan 143 passagiers, 72 kajuiten verdeeld over twee dekken. Elke kajuit, comfortabel en ruim, heeft alle voorzieningen en biedt de beste voorwaarden voor een verblijf.

De decoratie, in beige en taupe tinten versterkt met goud, is zowel sober als elegant en is een eerbetoon aan het werk van de kunstenaar. Gelegen op het niveau van het bovendek ligt het restaurant, waar alle maaltijden wordt geserveerd tijdens de reis, an u genieten van een smakelijke keuken in een verfijnde omgeving, waar grote erkers toelaten om optimaal te profiteren van het panorama. Op hetzelfde dek bevindt zich ook het salon en de bar met danspiste. Geniet op het zonnedek, een ideale plek om te ontspannen en de landschappen te bewonderen vanuit de ligstoelen.

U kan kiezen uit 2 types kajuiten:

Kajuit op het hoofddek: 

KAJUITEN met grote ramen - 2 scheidbare bedden - 10,5 à 12 m²

FACILITEITEN: Televisie – interne telefoon – kluisje - omkeerbare airconditioning – Wifi – Badkamer met douche en wc – haardroger – selectie badartikelen - handdoeken.

Kajuit op het bovendek:

KAJUITEN met hoge schuiframen-2 scheidbare bedden - 12 m²

FACILITEITEN: Televisie – interne telefoon – kluisje - omkeerbare airconditioning – Wifi – Badkamer met douche en wc – haardroger – selectie badartikelen - handdoeken.

 

top

Programma

Busreis Brussel - Straatsburg - Brussel

Cruise: Straatsburg - Alt-Breisach- Eguisheim - Riquewihr - Ribeauvillé - Alt-Breisach – Straatsburg

Alle excursies inbegrepen.

Dag 1 : Brussel- Straatsburg

Autobus vanuit Brussel naar Straatsburg. Inscheping om 18u. Voorstelling van de bemanning en welkomstcocktail.

Dag 2 : Straatsburg- Alt-Breisach

Vertrek voor de oude stad van Straatsburg. Flaneren per rondvaartboot op de Ill. (deze excursie is voor AEP klanten inbegrepen) In de namiddag varen we.

Dag 3 : Alt-Breisach- Eguisheim - Riquewihr - Ribeauvillé

Vertrek naar Eguisheim. Stop en bezoek. Marcaire lunch in een boerderij. Stop en wijnproeverij in een wijnkelder. Elzasser avond.

      

Dag 4 : Alt-Breisach- Straatsburg

Dagexcursie naar Colmar. Lunch in de buurt van Kintzheim. Verder naar de wijnroute van Obernal. Gala-avond.

Dag 5 : Straatsburg-Brusel

Ontscheping in Straatsburg om 09u. Busrit terug naar Brussel.

top

In de prijs begrepen

De busreis Brussel – Straatsburg – Brussel.  De cruise in volpension, van het avondmaal van dag 1  tot ontbijt van dag 5, dranken bij de maaltijden en aan de bar (uitgezonderd speciale kaart). Gala-avond aan boord. De uitstappen vermeld in het programma, ook « flaneren per rondvaartboot op de Ill »; audiofoonsysteem tijdens de excursies. Animatie aan boord. Hostess Haventaksen. De begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling naar het Nederlands en de bijstands- en repatririëringsverzekering.

top

Niet in de prijs begrepen

Dranken op de speciale kaart, dranken tijdens excursies of verplaatsingen, facultatieve activiteiten, de persoonlijke uitgaven, fooien, annuleringsverzekering.

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart – Corona paspoort- Europese ziekteverzekeringskaart (kan u vragen aan het ziekenfonds).

top

Sfeerbeelden
Developed by aware