Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2021 - Hastière: Maasvallei Cultuur – natuur en gastronomie

Prijs
Prijs per persoon in tweepersoonskamer € 649
Prijs per persoon in eenpersoonskamer € 769

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
NOVEMBER 11/11 tot 14/11/21

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Deze 4-daagse reis laat u kennismaken met de interessantste bezienswaardigheden in de buurt van Hastière, kastelen, abdijen en prachtige natuurdomeinen. Overdag ontdekt u het kasteel van Modave, Dinant, de domeinen van Les Sorbiers en de Abdij van Maredsous.
’s Avonds kan u genieten van de betere keuken van hôtel Les Sorbiers met op zaterdagavond een wildmenu, na genoten te hebben van een aperitiefconcert.


Zeer compleet programma, inclusief alle excursies, entrees en rondleidingen in volpension (2 avonden een 4-gangen menu).

 

top

Les Sorbiers ***

Meer dan een hotel: een domein aan de oevers van de Maas, een plek om te leven genesteld in een natuurlijke omgeving. 32 kamers op een historisch landgoed van 17 hectare. Les Sorbiers heeft een restaurant, bar, gemeenschappelijke lounge en een tuin. Alle accommodaties van het hotel zijn voorzien van een zithoek, bureau en een eigen badkamer.

Het hotel ligt op 32 km van Namen en op 49 km van Durbuy.

http://www.lessorbiers.com/views/FR/sorbiers/hotel.html

 

 

top

Programma

• Vertrek 11/11/2021 vanuit Brussel per autocar richting Heers

• Terugkeer 14/11/2021 vanuit Heers per autocar naar Brussel

Dag 1 : donderdag 11 november
Vertrek van Brussel - halte onderweg voor het middagmaal – bezoek aan het Kasteel van Mondave – aankomst en inchecken in Hotel les Sorbiers – 3-gangen avondmaal in het restaurant van het hotel.

Dag 2: vrijdag 12 november
Vandaag trekt u na het ontbijt per autocar naar Dinant waar u een volledige dag op ontdekking gaat : begeleide stadswandeling die eindigt in het « Maison Sax » – bezoek aan Koek Jacobs/Maison Collard 1774, artisanale fabrikant van de bekende Dinantse koek–kabellift naar de Citadel van Dinant waar u het middagmaal neemt – gegidst bezoek aan de Citadelle van Dinant – per autocar naar het Leffehuis voor een bezoek en degustatie – autocar naar Hotel les Sorbiers – 4-gangen diner in het restaurant van het hotel.

Dag 3: zaterdag 13 november
Ontbijt en vrije voormiddag – middagmaal in het hotel – namiddag gegidste natuurwandeling op het 17 hectaren domein van Hotel Les Sorbiers. Concert met aperitief in het hotel gevolgd door een 4-gangen wildmenu.

Dag 4 : zondag 14 november
Na het ontbijt vertrek van het hotel naar de abdij van Maredsous - rondleiding en lunch in de Abdij van Maredsous - terug per autobus naar Brussel

top

In de prijs begrepen

Het verblijf in volpension vanaf het middagmaal van de eerste dag tot de lunch van de laatste dag – de excursies zoals omschreven in het programma en de entreegelden – de locale gidsen– de reis per  autobus van en naar Brussel - de begeleider van AEP Senior Department

top

Niet in de prijs begrepen

De dranken en wijn aan tafel (behalve tijdens het aperitiefconcert op zaterdag) de persoonlijke uitgaven – fooien – annulatieverzekering – hospitalisatie of ziekteverzekering– de facultatieve activiteiten.

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top


Developed by aware