Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2018 - Frankrijk: Côte d´Azur - Les Issambres

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 1090
eenpersoonskamer € 1405
treinbiljetten € incl.

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
MEI 07/05 tot 16/05/18

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Les Issambres, aan de golf van Saint-Tropez, strekt zicht uit langs 8 km lange rots- en fijnzandstranden. Les Issambres is een deelgemeente van Roquebrune, een schilderachtig middeleeuws plaatsje met smalle straatjes en gezellige pleinen.
Laat je bekoren door alle geneugten die het achterland van de Var te bieden heeft : toeristische trekpleisters, voettochten en … dolce farniente.

Bekijk de foto's van onze reis in 2015 : klik hier

top

Domaine Les Issambres***

Het domein Vacanciel Les Issambres ligt op 15 km van Saint-Raphaël aan de golf van Saint-Tropez. Het is gebouwd rond het oude hotel-paleis uit de jaren ’30. Het heeft een privé-strand en een verwarmd openluchtbad. De 150 gerenoveerde kamers bieden alle modern comfort, zoals airconditioning. Het hotel heeft een geklimatiseerde bar, een aangenaam buffetrestaurant en een zonneterras met uitzicht op zee. Dagelijks is er een animatieprogramma.
Link naar de website v/h domein : klik hier 

top

Programma

Dag 1 : Treinreis per HST van Brussel naar Aix-en-Provence. Per autocar naar het vakantiedomein (ca. 125 km). Welkomstdrankje.

Dagen 2 tot 9 : Vrij verblijf in volpension met wijn aan tafel en de navolgende begeleide uitstappen :

• halvedaguitstap : Fréjus en zijn klooster
Rondrit langs de Romeinse bouwwerken : amfitheater, theater, aquaduct, muren. Verkenning te voet van het oude middeleeuwse centrum en de bisschoppelijke gebouwen. Rit door de moderne havenbuurt en langs de stranden.

• halvedaguitstap : Saint-Aygulf, bezoek aan de typische lokale markt

• halvedaguitstap : Port Grimaud en Cogolin
Vertrek naar Port Grimaud, een lagunedorp dat werd aangelegd in 1964 en wel een tweede Venetië lijkt met zijn kanaaltjes, bruggetjes en privékaden voor de jachten. Bezoek met een watertaxi. Bezoek aan het schilderachtige dorpje Cogolin op de hellingen van het Massif des Maures, dat bekend is om zijn kunstnijverheid (bruyèrehouten pijpen en voorwerpen van kurk).

• halvedaguitstap : Saint-Tropez
Boottocht over de Baie des Canoubiers naar Saint-Tropez. Met zijn 15de eeuwse citadel en zijn vissershaven van het begin van de 20e eeuw is Saint-Tropez nu een vakantieplaats voor de Europese jetset, maar ook voor toeristen die de echte Provence willen ontdekken. Halte van anderhalf uur en vrije tijd om het stadje te ontdekken dat zijn provençaalse charme heeft weten te bewaren.

Dag 10 : Na het ontbijt, vervoer per autocar naar het station van Aix-en-Provence en terugreis per HST naar Brussel.

top

In de prijs begrepen

de treinreis per HST Brussel-Zuid – Aix-en-Provence – Brussel-Zuid • het vervoer station-vakantiedomein-station • verblijf in volpension met wijn aan tafel van het diner de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de excursies vermeld in het programma • de begeleider AEP Senior Department, die tijdens de excursies zorgt voor de Nederlandse vertaling • de bijstandsverzekering

top

Niet in de prijs begrepen

de facultatieve uitstappen en activiteiten • de persoonlijke uitgaven • de fooien • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top

Reisgegevens

Trein : heenreis Brussel-Zuid 10:31 - Aix-en-Provence 15:47
          terugreis Aix-en-Provence 12:29 - Brussel-Zuid 17:43

.

Port Grimaud

top

Sfeerbeelden