Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2019 - ESTLAND: Tallinn

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 799
eenpersoonskamer € 895

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
DECEMBER 09/12 tot 13/12/19

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

De oude stad Tallinn, de hoofdstad van Estland, ligt verscholen achter hoge muren en is geklasseerd als UNESCO-werelderfgoed. Het is in de magische sfeer van Kerstmis dat wij je uitnodigen om Tallinn te ontdekken, met zijn middeleeuwse steegjes, overdekte gangen, versterkte vestingmuren en zijn religieus erfgoed dat beschouwd wordt als een van de mooiste van Noord-Europa.

http://www.seniordepartment.be/repository/Destinations/tallinn-3622413_1920.jpg

top

Hôtel Hestia Seaport***

Hotel Hestia Seaport is ideaal gelegen nabij de passagiershaven van Tallinn en op slechts 10 minuten lopen van de oude stad. Het hotel heeft lichtrijke kamers met gratis Wifi en satelliettelevisie. Alle kamers zijn rook- en allergievrij en voorzien van een milieuvriendelijke kurkvloer. De kamers hebben een bureau en een moderne badkamer met douche. 
Link naar de website v/h hotel : klik hier  

top

Programma

Dag 1: Vlucht van Brussel naar Tallinn. Transfer naar het hotel.

Dag 2: Bezoek aan het oude centrum van Tallinn, een typisch voorbeeld van Baltische gotische architectuur: de kalkstenen heuvel Toompea, de 13e eeuwse koepelkerk, de Russisch-orthodoxe kathedraal van Alexander Nevskij, het stadhuisplein, de oude gildehuizen en de kerk van Sint Olaf. In de namiddag vrije tijd om de kerstmarkt te bezoeken waar je wordt ondergedompeld in de magische sfeer van Kerstmis.

Dag 3: ‘s Ochtends bezoek aan Tallinn Bay en Pirita Beach. Bezoek aan Kadriorg Park en zijn paleis omgeven door tuinen. Het was onder Tsaar Peter I dat de bouw van het paleis in 1718 begon om er zijn zomerverblijf van te maken. Tegenwoordig is deze residentie een museum en enkele kamers zijn nog steeds ingericht in de stijl van die tijd. Terugkeer naar het centrum van de stad en lunch. In de namiddag vrije tijd om Tallinn te bezoeken.

Dag 4: Mogelijkheid tot het maken van een excursie (optioneel) naar Lahemaa National Park op 70 km van Tallinn. Lunch en namiddag vrij om de stad te ontdekken of te winkelen. Afscheidsdiner in een lokaal restaurant in het hart van de middeleeuwse stad Tallinn.

Dag 5: Ontbijt en transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel.

top

In de prijs begrepen

De vluchten Brussel-Tallinn-Brussel • het vervoer luchthaven-hotel-luchthaven • de excursies vermeld in het programma met een lokale Franstalige gids • het verblijf in volpension van het diner de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • de begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling in het Nederlands • de bijstandsverzekering

top

Niet in de prijs begrepen

De drank aan tafel • de facultatieve activiteiten • de eigen uitgaven • de fooien • de annuleringsverzekering

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart

top

Sfeerbeelden